Karrier

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a K+J Számviteli Szolgáltató Kft. Egy 20 éves tapasztalattal rendelkező pénzügyi szolgáltató vállalkozás. Fő tevékenységünk a mikro- és kisvállalkozások adminisztrációs feladatainak magas szintű ellátása. Az adminisztrációs feladatokon belül számviteli, bérszámfejtési, pénzügyi szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek, ezek mellett adó- és üzletviteli tanácsadási feladatokkal is foglalkozunk. Piaci vállalkozásokon túl egyéb (non-profit) szervezetek számviteli-, bérszámfejtési tevékenységét is ellátjuk.

Cégünk alaptevékenységei: könyvelés, bérszámfejtés. Szolgáltatás nyújtásunknál mindig szem előtt tartjuk az ügyfelek pontos, naprakész információval való ellátását, ezért fennállásunk óta folyamatosan fejlesztjük információs rendszerünket. Ügyfeleink minőségi, átfogó kiszolgálása érdekében adó tanácsadási, pénzügyi menedzsmenti és szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatásokkal is bővítettük portfoliónkat.

A fiatal munkaerő tapasztalatszerzésére is nagy hangsúlyt fektetünk, segítjük az érettségi előtt álló fiatalokat, hogy első kézből is megismerkedjenek a szakma rejtelmeivel. Ennek érdekében már régóta szoros kapcsolatban állunk a XIII. kerület egyik legnevesebb közgazdasági szakközépiskolájával a Károlyi Mihály Fővárosi Gyakorló Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskolával, ahonnan rendszeresen fogadunk diákokat szakmai gyakorlatra.

Tevékenységeinket töretlen lendülettel és vidámsággal végezzük. Talán a rengeteg sportegyesületi ügyfélünk inspirálta a heti rendszerességgel irodánkban tartott fitness órát. E mellett persze sok közös programmal, rendszeres kirándulásokkal és csapatépítőkkel igyekszünk fenntartani a jó hangulatot. Jelenleg a csapatunk 20 főből áll, melyhez keresünk új, lelkes csapattagokat.