Karrier

Kik vagyunk mi?

A K+J Számviteli Szolgáltató Kft. 1997-ben alakult mikro- és kisvállalkozások számviteli és bérszámfejtési szolgáltatásának ellátására, adó- és üzletviteli tanácsadásra. Vállalkozások mellett sportszervezetek könyvelésével és ezzel kapcsolatban működési tanácsadással is foglalkozunk. Társaságunk állandó ügyfélkörrel rendelkezik, melynek száma az ügyfélajánlásokon keresztül folyamatosan bővül. Jelenleg a csapatunk 15 főből áll, melyhez keresünk új, lelkes csapattagokat.

Cégünk két fő tevékenysége: könyvelés, bérszámfejtés. A könyvelési szolgáltatás nyújtásánál mindig szem előtt tartjuk az ügyfelek pontos információval való ellátását, ezért fennállásunk óta folyamatosan fejlesztjük információs rendszerünket. Ügyfeleink minőségi kiszolgálása érdekében adó tanácsadási, pénzügyi menedzsmenti és szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatást is végzünk. Cégünk nagy hangsúlyt fektet az ügyfélkör fenntartására, ebből is adódik, hogy a fluktuáció mértéke minimális. Szoros kapcsolatban állunk a XIII. kerület egyik legnevesebb közgazdasági szakközépiskolájával a Károlyi Mihály Fővárosi Gyakorló Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskolával, ahonnan rendszeresen fogadunk diákokat szakmai gyakorlatra.

A 2014-től a saját tulajdonú irodaházunkban dolgozunk, mely nagymértékben hozzájárul az ügyfélkör színvonalasabb kiszolgálásához.

Aktuális állásajánlataink


Jelenleg nincs nyitott pozíciónk ezen a területen. Amennyiben mégis szeretné önéletrajzát figyelmünkbe ajánlani, kérjük, a betölteni kívánt munkakör megjelölésével küldje el az karrier@kpluszj.hu címre.